середа, 18 вересня 2024 р.

Ідеї, які вам можуть сподобатися.

 


Дитяча творчість – це безмежний океан можливостей, який стимулює уяву та розвиває моторику у дітей.

Одним із цікавих проектів «Арт-майстерні з Ларисою Гецелевич», що діє у бібліотеці-філії №4, є стимулювання креативності. Це  допомагає дітям розвивати інтелектуальні здібності, підвищувати самооцінку, навіть, виявляти  талант.


«Для того, щоб діти  були креативними, їм потрібно дати можливість розвивати свої інтереси, уяву, фантазувати, - вважає Лариса Леонідівна. До того ж наші заняття супроводжуються читанням, обговоренням. Саме так часто народжуються нові  ідеї для занять.»

 Чашка чаю або кави – це не просто напій, це настрій та проведення часу за розмовами. А якщо додати до цього гарну підставку, зроблену своїми руками, то буде ще приємніше та затишніше.

Журнал «Жасмин» пропонує декілька варіантів декорування підставки під чашку. Можна використовувати гілки, каміння, черепашки та інші природні матеріали. Спочатку потрібно зібрати необхідну кількість матеріалів та розкласти їх у потрібній формі, потім закріпити.

 Цього разу юні майстрині обрали роботу з гудзиками.

Аплікації з них - це креативний і незвичайний спосіб створення


декоративних елементів. Використовуючи ґудзики різних форм, розмірів і кольорів, дівчата вчилися створювати яскраві й текстуровані зображення. Потім, викладені за ескізом гудзики, переносили на цупку тканину, акуратно й  міцно пришивали, дотримуючись узору.

Така техніка аплікації дозволяє проявити фантазію й отримати унікальну роботу.  Гарна підставка під гаряче не тільки чудовий подарунок, а й прекрасний акцент в інтер’єрі.  

 




Немає коментарів:

Дописати коментар