четвер, 21 вересня 2023 р.

«Світло мрій у гавані надій». Зустріч із Оленою Никифоренко.

 У бібліотеці-філії №4 відбулася презентація другої поетичної збірки  Олени Никифоренко під назвою “Як є …”.

Знайомі, друзі, читачі - шанувальники  творчості полтавської поетеси почали збиратися в  читальному залі бібліотеки задовго до початку зустрічі. Охочі мали можливість придбати книжку та отримати автограф авторки.   Родзинка зустрічі - ліричні мелодії на саксофоні у виконанні Віктора Перетятько, створили ліричну атмосферу.

«В душі кожної людини живе її внутрішній романтик. Саме він нашіптує унікальні рядки, що згодом стають віршами», - ділилася думками Олена Никифоренко. - Саме цим зумовлений той факт, що поезія - завжди неповторність».

Гостя щиро запрошувала присутніх до розмови. Відверта оптимістка, які і її поезія, Олена Никифоренко розповідала про свій творчий шлях акторки, журналістки, художниці.

Про що збірка поезій з багатообіцяючою назвою «Як ..»?

Олена пише про світ, про себе, про людей, про мудрість, про Долю. Про життя.  Вона допомагає побачити прекрасні й незвичайні сторони в повсякденних речах, у тому простому житті, яке оточує нас щодня. ЇЇ поезія мотивує, вчить любити.

Слухачі по-справжньому переживали кожну струну поетичних емоцій. Атмосфера, що панувала в залі була теплою і щемливою. Друзі ділилися спогадами, колеги розповідали і курйозні випадки, і дотепні робочі моменти. Олена, з присутньою їй іронією доповнювала їх оповідки.

Звучав саксофон, поезії і слова подяки, оплески, усмішки. Все для гості зустрічі – Олени Никифоренко, яка зуміла подарувати присутнім годину справжнього  щастя.







Немає коментарів:

Дописати коментар