четвер, 21 вересня 2023 р.

Цікаві таємниці у книжковій скарбниці.

День нової книги у бібліотеці-філії №4 - це подія, де розкриваються книжкові  таємниці, відбуваються нові знайомства та відкриття. « Ні з чим незрівнянне задоволення», - коментують читачі.

157 новеньких видань – дарунок полтавців нашій книгозбірні, серед яких довгоочікувані новинки улюблених письменників.

 Упродовж  дня бібліотекарі інформували своїх користувачів про нові надходження. Видання різні за жанром, інформаційно насичені: тут і класика, і новинки українських авторів, зарубіжні трилери, світові бестселери, фантастика, історичні романи, документалістика.

Книга дня – «Я бачу, вас цікавить пітьма» Ілларіона Павлюка, українського письменника, журналіста, продюсера, документаліста. Історія про «непробивну людську байдужість і пітьму всередині нас. Про чесність із собою й ціну, яку ми готові заплатити за забуття. Про гріхи, що матеріалізуються, і спокуту, дорожчу за спокій».

А як вам такий відгук? «Давно книга так не затягувала, а кінцівка так не обдавала адреналіном. Шикарна якісна історія з купою загадок і, що важливо, розгадок, хоча питання після прочитання теж лишаються. Але основне моє враження — суцільне задоволення від читання, азарт і захват».

         Серед довгоочікуваних новинок - «Щоденник безнадійно приреченої» Дарини Гнатко, «Осіння весна» Світлани Талан, «Довбуш» Василя Карп’юка, «Земля фіордів» Симони Вілар, «Чорне весілля» Сергія Пономаренка.

Не меншу зацікавленість у читачів викликали книги - новинки Юрія Даценка, Андрія Кокотюхи, Василя Добрянського, Надії Гуменюк, Ольги Саліпи.

Серед новинок - видань історичної тематики найбільше прихильників здобула серія книг українського блогера, відомого в соціальній мережі Фейсбук під ім’ям "Свирид Опанасович" - «Історія України від діда Свирида» . Особливістю авторського жанру є "оживлення" історичних героїв в форматі діалогів та залучення читачів до аналізу історичних подій.

Доктор історичних наук та журналіст Данило Яневський презентував читачам бібліотеки серію книг «Портрети на тлі епохи» про Симона Петлюру, Степана Бандеру, Павла Скоропадського.

Нарешті розкрито таємницю бібліотеки – романи-новинки у жанрі фентезі Світлани Тараторіної, Дарії Піскозуб, Ірини Грабовської, Володимира Арєнєва!

Знайомтеся! Читайте! Готуйтеся до розмов! Українські письменники-фантасти мріють про зустрічі із читачами!




Немає коментарів:

Дописати коментар