пʼятницю, 21 травня 2021 р.

Читай! Відпочивай! Надихайся!

17 травня 2021 року у бібліотеці-філіалі №4 відбувся день нової книги, на якому були представлені майже 150 видань!

Під час проведення заходу в залі працювали консультанти і волонтери-порадники. Вони  знайомили читачів із творами як відомих письменників, так і відкривали присутнім нові імена: Сара Джіо, Анна Тодд, Василь Тибель, Марія Кривенко, Анна Тарнова, Наталія Цвар…

 Цікаві факти із біографій авторів, химерні чи курйозні випадки із життя митців, розповіді про пошук сюжетів та історії написання романів… Всю цю інформацію присутні отримували з цікавістю, обмінювалися власною та залюбки обговорювали чи рекомендували один одному книги.

Для читачів працівники бібліотеки  підготували інформаційні листи, які допомогли не тільки дізнатися біографію письменника, а й простежити становлення та розвиток літературної майстерності автора. Більше інформації про маловідомі факти із життя митців та ближче познайомитися з їх творчістю можна було під час експрес-репортажів та інформаційних оглядів.

Новинки відомих і улюблених авторів  Мирослава Дочинця, Ірен Роздобудько, Міли Іванцової, Поліни Кулакової, Ярослави Дегтяренко, Віктора Вальда, Ірини Лобусової, Сімони Вілар  зібрали найбільше читачів, бажаючих прочитати їх романи.

На перегляді літератури «Світовий бестселер» представлені книгоманам довгоочікувані новинки - романи Сари Джіо, Мюріель Барбері, Деніеля Кіз, Брюса Кемерона, Жіль Леруа, Маргарет Етвуд, Анни Тодд…

Документальна література – біографії відомих науковців, вчених політичних діячів,  митців, їх мемуари, щоденники – була презентована переглядом літератури «Історія. Спогади. Документи».

В день нової книги читачі книгозбірні отримали консультації не тільки щодо нових видань, а й актуальні новини від видавництв «Нора-Друк» , «Наш Формат» , «Клуб сімейного дозвілля», «Фоліо», «VIVAT»

Та найсильнішим враженням дня нової книги було навіть не те, що так активно обговорювалися новинки, а те, як дивовижно добре розуміли читачі та відчували один одного. Черга на прочитання нових книг вражає! Запрошуємо!









Немає коментарів:

Дописати коментар