пʼятницю, 28 серпня 2020 р.

Тільки... не забувай про мене... Марко Терен. Виставка-анонс однієї книги


Вже шостий рік іде війна. Там наші батьки, брати, сестри, там наші діти. Мужні, відважні, сильні та рідні. І кожен з них мріє про дім, щоб повернутися і як Юлі Іллюхи:
"дихати
рухатись
думати
мріяти
жити
без 
війни"
"Там, де вдома" - збірка віршів волонтерів та воїнів про любов і війну. "Цією книгою ми хотіли показати всім людям, всім українцям, що війна досі триває, що багато людей пройшли крізь неї і пройшли крізь ці травматичні події, які наклали  відбиток на їхнє життя. Ми хотіли показати, що треба цих людей якось підтримувати, якось їм допомогти, i один із методів такої підтримки - зокрема, показати їм, що можна соціалізуватися, повернутися назад до мирного життя через творчість", - зазначає Юлія Ілюха.   

До книги увійшли твори восьми сучасних молодих поетів та поеток: чотирьох чоловіків-воїнів, які виконували (або виконують зараз) бойові завдання в зоні АТО та чотирьох жінок, волонтерів, які допомагали армії, чекали з війни чоловіків, підтримували та дбали про тих, хто присвятив себе служінню іншим.
      Автори обрали для втілення своїх творів мультимедійний формат, на сторінках книги, там, де починається блок віршів кожного автора розміщені QR-коди. Навівши на них телефон, можна просто прийти на YouTube-канал проекту з відеопоезіями. Начитували на них вірші відомі українські письменники, музиканти, військові журналісти.
 Або ж завантажуйте безкоштовну електронну версію збірки «Там, де вдома» та читайте 112 віршів про любов і війну від Кривцов Максим, Марко Терен, Влад Сорд, Юлія Ілюха, Валерій Пузік, Юлія Баткіліна, Олександр Лисак, Наталія Маринчак.

Немає коментарів:

Дописати коментар