середу, 12 серпня 2020 р.

Три унікальні дитячі книги у бібліотеці на Європейській 141!!!


Завдяки технології доповненої реальності  наші юні читачі можуть не тільки читати улюблені казки! Тепер герої на сторінках книг  оживають і перетворюються в анімацію.
Не вірите?! Запрошуємо до книгозбірні і Ви переконаєтеся, що інтерактивні новинки викликають великий інтерес як у дітей, так і їхніх батьків.
Казки оживають за допомогою доповненої реальності, яка, до речі, не являється кінцевою метою проєкту. За рахунок того, що можна «оживити» героїв – у дитини створюється  ілюзія керування казкою.
Коли дитина чує звук, який видає герой, вона може імпровізувати і тоді вже зав’язується діалог з батьками. Можна через гру обговорювати побачене і це важливо для всіх!  Бо діти, які зараз використовують девайси, мовчки поглинають контент. А це може спричинити те, що вже через 15-20 років отримаємо мовчазне покоління. Нам потрібно створити такі умови, щоб наші діти мали змогу розвивати емоційний інтелект.

Із досвіду: «Казка про «Колобка»  викликала великий інтересу наших читайликів. І справа не в самій казці, яку більшість вже знає напам’ять. Справа -  в комунікації, можливості батьків разом з дітьми обговорити побачене, частково, можливо, імпровізуючи. За рахунок того, коли натискаєш пальцем на екран – з’являється  безліч можливостей для спілкування! До речі,  казка озвучена трьома мовами !
А «Спляча красуня» від видавництва «VIVAT» ! Чарівна історія, що століттями вчить вірити у відсутність безвихідних ситуацій: закляття навіть найлихішої феї можна пом'якшити, сміливість і наполегливість проведе через найглухіші хащі, а справжнє кохання переможе злі чари. Один дотик і герої оживають.. а в кінці книги на вас чекають питання для роздумів, фантазій та ігор (і батькам деякі поради)
 І нарешті -  «Аліса в країні див»! Яскраві, барвисті та кумедні малюнки розкажуть про неймовірні пригоди Аліси у Країні Див. Зустрічайте чудернацьких героїв - Білого Кролика, Чеширського Кота, Блакитного хробака та інших! Книга має тверду палітурку та крейдований папір. Не забудьте  уважно стежити за підказками, гратися з героями, робити фото та знімати відео!  
Як оживити книгу Вам розповість Даша на своєму ЮТУБ каналі Beauty and Gloom




Немає коментарів:

Дописати коментар