понеділок, 6 квітня 2020 р.

ЕКОказка кличе в мандри!


Планета Земля в небезпеці! Світ чекає на супергероя  і ним зможете стати саме Ви! І Ви! І Ви!
Впевнена, що саме Ви збережете ліси, подбаєте про тварин і рослин, які так потребують допомоги від людей. А казкові герої Вам допоможуть. підкажуть чи дадуть пораду. Читайте, думайте, спостерігайте, аналізуйте - попереду  на Вас чекає ВІКТОРИНА та супер-приз!
"Їжачок-рятівничок" Олег Кобель
Казка про доброго їжачка Гачка, який урятував від пожежі польових та лісових мешканців – звірят та пташенят і допоміг людям усвідомити, що Земля – це наш спільний дім, а хто цей дім вогнем палить, той ніяк не може бути супергероєм. До речі, книга буде цікава не тільки малятам, а  й для спільного читання в родинному колі.
Екологічна казка Катерини Єгорушкіної "Арчі" про захопливі пригоди песика та його друзів, які збираючи пластикові пляшки, надихнули людей дбати про чистоту природного довкілля. Казка покликана допомогти батькам виховувати діточок у дусі бережливого ставлення до природи як до Божого створіння, пробудити у дітей любов до природи, навчать їх відповідально ставитися до довкілля.
"Будиночок, що пахне евкаліптом"Тетяна Горицвіт
Підступний торговець екзотичними тваринами викрав коаленятко та його маму з їхнього евкаліптового лісу, розлучивши з їхнім татком. Евкаліптові ведмеді були змушені поневірятися в неволі псевдо-еко-зоопарку. Але попереду на них чекало ще важче випробування: торговець надумав продати їх поодинці. За допомогою нових друзів коаленяткові вдалося вчасно втекти. Але чи зможе коаленя врятувати свою маму та повернутися назад, у свій евкаліптовий будиночок?
Еко-казка про справжню дружбу, мужність та відвагу. 


"Вертихвіст" Валентина Вздульська
Чудова книжка про дружбу, добро, самопожертву та любов до природи. Межа між радістю й сумом, сміливістю й боягузтвом, добром і злом — дуже тонка. Лис-чарівник Вертихвіст відчув це на власній шкурі, а третьокласники Оксі, Бо та Владик побачили на власні очі. Саме тому різдвяна пора стала для пухнастої беззахисної ялинки вирішальною, а для суворої вчительки Віри Григорівни — справжнім перевтіленням. Усі дива в новій еко-казці Валентини Вздульської почалися з Вертихвостових капостей і бажання повернути деревцю життя, завершилися відчайдушним спуском з гори на санчатах, а між тим мешканці невеликого містечка спізнали чимало чудес, пригод і перевтілень.

Віктор Сердюк "Стежками Флоренії, або пригоди на Ульчиній галявині"
                                                 Це книга про пригоди хлопчика, який не любив все живе - природу, тварин. тож втрапив в халепу, так як перетворився на малесенького гнома. сталося це саме в полтавському дендропарку на Ульчиній галявині. Мишко звинувачує в цьому рудого кота, але чи насправді це так? які пригоди чекають на малого гнома  в Флоренії? чи стане  він супергероєм? а може залишиться маленьким назавжди?



Цікаві та захопливі пригоди казкових героїв чекають Вас!!! А дитячі книги в бібліотеці на Європейській 141 сумують за Вами! тримаймося!

Немає коментарів:

Дописати коментар