четвер, 23 квітня 2020 р.

Женев'єва Юр'є "Великі перегони"


Незабаром Різдво! Кроленятка знаходять сани Санта-Клауса і поринають у вир пригод. Щасливого різдва! Велика велогонка! Чи вдасться тітоньці Цинії подолати всі перешкоди і вийти на фінішну пряму? Велогонка тітоньки Цинії Чому татусь Онисим зачинився у себе в майстерні? 
Ніхто цього не знає, але одне можна сказати точно: його винахід здивує всіх! Винахід татуся Онисима.
Бібліотекар, мандрівниця і бабуся
 Женев'єва Юр'є.
Широко відома французька письменниця, автор популярних у всьому світі дитячих казок, щаслива мати і бабуся. Літературна творчість Женев'єви Юрье відмінно підійде як самим маленьким читачам, так і дітям шкільного віку. Автор ніколи не мріяла стати професійною письменницею, вона просто розповідала своїм онукам історії власного створення, які згодом принесли їй всесвітню популярність. Вам варто купити книги Женев'єви Юрье своїй дитині, щоб познайомити її з сучасною класикою зарубіжної літератури для дітей, а також подарувати незабутні години в суспільстві пустотливого кролячого сімейства.
 За походженням письменниця - корінна француженка. Вона народилася в 1927 році, у неї четверо дітей і люблячий чоловік.
У молоді роки Женев'єва працювала в бібліотеці і любила подорожувати по світу. А ось до письменницького ремесла прийшла вже в досить похилому віці. Серії історій про кроленя Сироежика та інших забавних персонажів народилися саме з казок, які бабуся розповідала своїм онукам. На сьогодні книги Женев'єви Юрье перекладені кількома мовами і відомі далеко за межами Франції. Про кроленят і інших звіряток: всі книги Женев'єви Юрье
Перші книги, написані Женевьевою Юрье, були присвячені пустотливому кролячому сімейству, члени якого постійно потрапляють в різні пригоди. Наприклад, «Новорічна книга кролячих історій» - це казки про зимові забави невгамовних звірят, а «Велика велогонка» - справжня спортивна драма для маленьких читачів. Твори відрізняються унікальним авторським гумором, захоплюючими пригодами, оригінальними сюжетами і нехитрою мораллю.
Вони не тільки розважають, але й навчають малюків таким важливим речам, як дружба, взаємодопомога і сімейні цінності. З них дитина почерпне багато корисного і просто відмінно проведе час. Інші відомі книги в бібліографії автора - твори «Перший бал кролика Сироежика», «Город кроленята Кульбаби», «Кроленя Горицвєтік і баобаб», «Щасливого Різдва!». Перша книга автора була видана в 1987 році, а остання - в 2002-му. За цей час твори Юрье завоювали серця дітей і їх батьків у багатьох країнах світу, а відгуки про книжки Женев'єви Юрье тільки підтверджують те, що її казки і історії залишаються актуальним навіть через кілька десятиліть після їх першого виходу в світ. Недарма їх перевели на безліч мов і регулярно перевидають.

Немає коментарів:

Дописати коментар