середа, 14 серпня 2024 р.

«Ласкаво просимо у світ уяви та відкриттів». Тарас Панасенко

 

Читацька спільнота бібліотеки-філії №4 отримала чудовий подарунок від команди «Аврора. Мультимаркет»: брендовий книжковий стелаж та  18 топових книжкових новинок.

 Ініціаторами щедрого дарунку стали генеральний директор «Аврори» Тарас Панасенко та співзасновник мультимаркету Лев Жиденко.

Чи знаєте ви хоча б одну людину, яка не прагне стати успішнішою? Неважливо, про яку сферу нашого буття йдеться: роботу, навчання, стосунки в родині чи, скажімо, особистий розвиток. Усі ми мріємо змінити щось у житті, перетворити його на більш цікаве, наповнене та самодостатнє. Проте не кожному вистачає наснаги зробити перший крок до змін та розуміння того, з чого слід починати.


«Змінюй світ, починаючи зі свого світу, – радить молоді Лев Жиденко на зустрічах. - Читай книги, збагачуй свій розум та змінюй своє життя». Нові книги, подаровані бібліотеці – це вибір команди «Аврора. Мультимаркет» Серед них - видання, які стали бестселерами, а  імена авторів добре знані у колі тих, хто прагне розвиватися. Деніел Гоулман, Стівен Кові, Тоні Шей, Джим Коллінз, Валерій Пекар…

Без зайвих теоретичних викладок і зарозумілих повчань автори пропонують ідеї, а також дають практичні поради стосовно того, як їх втілити в життя. Написано просто й доступно. Ви маєте можливість у цьому переконатись.

Всі подаровані новинки  для тих, хто шукає відповіді на прості й водночас складні запитання про щастя й  шлях до успіху; хто хоче пізнати й зрозуміти не тільки себе, але й свій народ, свою країну, державу.

 Кожна книга-новинка «знайшла своїх однодумців" на поличках, об'єднаних цитатою.  Кожен читач знайде свої книги! І кожен може доповнити - порадити -подарувати свою книгу, відчути себе меценатом.

 До речі, меценат – це людина, яка присвячує свій особистий час, свої сили для того, щоби допомогти іншим. Та найголовніше, меценат – це людина з лідерськими якостями та бажанням змін. І його роль полягає у допомозі в реалізації цих змін. Тому ласкаво просимо у світ уяви та відкриттів!



Немає коментарів:

Дописати коментар