неділю, 11 жовтня 2020 р.

Титани української громадської думки у бібліотеці!

   #Інтелектуальні зустрічі  10 жовтня 2020 року до бібліотеки-філіалу №4 завітали гості з Києва - добре знайома читачам книгозбірні за романом "Перегляд" історик і письменниця Ольга Михайлова та Сергій Дацюк, відомий в Україні філософ .

 Їх називають титанами української думки, хоча пані Ольга скептично до цього відносяться. Насправді, Ольга Юріївна та Сергій Аркадійович з охотою спілкувалися як про сторіччя подій Української революції чи елітаризм в Україні, так і про читання, бібліотеку, книги... 

Маски абсолютно не заважали щиро, тепло, з легким почуттям гумору дискутувати під час зустрічі. Ще одна риса відкрилася у пана Сергія - артистизм!  

Не наговорилися, бо гостей чекав попереду насичений важливими подіями день. Головна - це відкрита лекція  Сергія Аркадійовича для полтавців: "Куди рухається світ, місце  в ньому України і роль місцевих еліт в об'єднанні України" Цікаво - про цивілізації і світову кризу, непередбачувано - про ойкумени, пустоти, змістовно - про еліту... Запитань багато від полтавців, відповіді лектора - конструктивні, відверті. Є над чим думати, читати, обговорювати, вирішувати.Звичайно ж . гості подарували книги читачам бібліотеки:


Якщо ж Ви, друзі, хочете більше дізнатися про розмови  титанів української думки, то підписуйтеся, слухайте і дивіться "Субботний кофе" Ольги Михайлової та Сергія Дацюка на ЮТУБі: https://www.youtube.com/channel/UC1v7Q_lMwsDZN2Z-2jujnDg

Немає коментарів:

Дописати коментар