пʼятницю, 6 грудня 2019 р.

Візок казок для Ваших діточок

4 грудня 2019 року у бібліотеці-філіалі №4 відбувся День казки "Візок казок для Ваших діточок ".
І діти, і дорослі в цей день мали нагоду побувати у Кімнаті казки, де були презентовані найкращі, най-найцікавіші, най-, найновіші  видання українських видавництв з чудовими ілюстраціями. Атмосфера казкова, бо  не BOOK волонтери представляли улюблені казки дітвори, а літературні герої. Сімейка ведмедиків підібрали разом з бібліотекарем Оленою Олександрівною всі казочки, де героями є їхні родичі, Кролик зібрав величезну колекцію цікавих історій із життя Зайців та Кроликів, Песик Гавчик - про велику собачу родину та ще й вовків (все ж таки родичі),Ворона-Каркуня  -  про своїх пернатих друзів. А казкарка-Жабка розповідала про життя-буття жабок, повчала малюків, розповідаючи  улюблену свою книгу "Про чисті ручки" Ьогдана Жолдака.
 На  книжковій  виставці  "10  сучасних письменників, яких Ви маєте знати" були представлені книги Олександра Дерманського, Лесі Ворониної, Зірки Мензатюк, Івана Андрусяка, Івана Малковича, Олега Чаклуна, Надії Гуменюк - казкарів, яких читачі добре знають і люблять. Письменники відповідають їм тією ж любов'ю, судячи із залишених автографів-побажань. Кожен бажаючий мав змогу долучитися,підібрати улюблені книги тих авторів, з якими хотіли б зустрітися в бібліотеці. Так на столі з'явилися "Казки-пластилінчики" та "Казки-вітамінчики" Наталії Чуб, "Зайченятко У" Тетяни Луньової та книжечки  Оксани Демченко, Олександри Монич, Анастасії Альошичевої із серії "Казкотерапія".
Бабусі охоче розповідали про своїх улюблених казкарів та для внуків вибрали все ж таки книги сучасних авторів. Мрії здійснюються! і не тільки в казках..  Це справжнісінька правда, бо дітей у Кімнаті казоктвже чекала зустріч із Тетяною Горицвіт та "Червоною пандою на ім'я Феєрверк"





Немає коментарів:

Дописати коментар