середу, 11 грудня 2019 р.

Руками створена краса

10 грудня 2019 року до бібліотеки-філіалу №4 завітали діти з батьками, щоб взяти участь у майстер-класі по виготовленню новорічних іграшок із фетру. Зустріч  відбулася з ініціативи Управління в справах сім'ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому.
Дві години панувала атмосфера творчості та гармонії. Діти з любов'ю підбирали кольори фетру та бісеру, щоб поєднати їх, втілити власну ідею, власне бачення іграшки. У кожного свій смак, а отже різний дизайн новорічної іграшки. Мамам діти дозволили допомогти лише справитися з інколи неслухняною голкою: то пальчик вколе, то нитку загубить. Але із завданням справилися всі: хтось швидше, хтось повільніше. З якою впертістю та терплячістю вони їх робили! Дякуємо майстрині Тетяні Виноградовій, яка навчила дітей створювати власними руками таку красу. "Я ще такі зроблю і  подарунки під подушки рідним вже готові", - поділилася Єва таємницею. - Головне, щоб мама не почула. Це ж секрет..."
 На абонементі організований перегляд літератури "Досвід надихає", на якому представлена інформація про виготовлення новорічних іграшок . Запрошуємо!












Немає коментарів:

Дописати коментар