четвер, 26 грудня 2019 р.

І ВИ, І МИ ЩАСЛИВІ БУЛИ! РІК 2019


26 грудня 2019 року в бібліотеці-філіалі №4 відбувся літературно-мистецький вечір «Бібліотека  без грифу «таємно». Рік 2019»
Уже стало традицією щороку звітувати перед своїми користувачами, насолоджуватися спільними перемогами та будувати плани на наступний рік.
Віртуальний звіт-спогад  «І Ви, і ми щасливі були! » нагадав про 2019 рік, який пролетів, залишивши по собі спогади про ремонтні роботи, про оновлення бібліотеки, про події, надбання, досвід. Залишилися невирішені проблеми, але ж є і сподівання. Рік був багатий на презентації книг, на творчі зустрічі з відомими письменниками, літературні побачення, фан-зустрічі, літературно-музичні вечори...
       Разом  з малечею та школярами ми вчилися знаходити, пізнавати і цінувати ті радості життя, які важливі для всіх нас.
          Нам приємно, що нас більше, хто розуміє  важливість читання. Адже книга допоможе впоратися з негараздами, подолати проблеми, ліпше зрозуміти себе самого та світ навколо, щоб жити в гармонії.         
       Привітати читачів з прийдешніми святами завітав художній колектив "Дивограй". 
Теплі слова, ліричні пісні, романси, оплески, гуморески, сміх, бурхливі емоції та слова подяки... Всі випадковості не випадкові. Щасливих різдвяних свят! До нових зустрічей!
 







Немає коментарів:

Дописати коментар