четвер, 16 листопада 2017 р.

Як стати лідером серед друзів за 7 днів.

15 листопада 2017 року у бібліотеці-філіалі №4 відбулася презентація книги Лесі Борсук-Янківської «Як стати лідером серед друзів за 7 днів».

     Кого називають справжніми друзями, як треба поводитися  і які якості треба мати, щоб стати «душею компанії», чому одних зустрічають з радістю, а на інших навіть не звертають уваги, як стати незамінним для своїх друзів – питання, які обговорювали  шестикласники ЗОШ №23 разом з ведучою, яка презентувала дітям новинку видавництва «КМ - БУКС». До дружньої компанії майбутніх лідерів  приєдналися майже всі учні. Активні в іграх, обговореннях діти вчилися працювати в групах, виявляючи повагу та толерантність один до одного. Ведуча, повертаючись до книги Л.Борсук-Янківської розкривала дітям маленькі таємниці великих ораторів, корисні поради для тих, хто хоче стати лідером, як долати перешкоди та
невпевненість, навчитися вірити у свій успіх. «Не бійтеся мріяти. Будуйте великі плани на майбутнє і маленькі – на найближчі дні. Думайте і робіть так, щоб їх здійснити». А ми бажаємо Вам, друзі, МРІЯТИ, ставити МЕТУ, виконувати її і  Ви обов’язково  станете успішним!




Немає коментарів:

Дописати коментар