четвер, 16 листопада 2017 р.

«Осінній книговир» у бібліотеці на Європейській 141.

  15 листопада 2017 року у бібліотеці-філіалі №4 відбувся день нової книги «Осінній книговир».
     На переглядах літератури «Світовий бестселер», «Родзинки по- українськи», «Ласощі для дітей», «Життєві історії», «Пригоди-детективи»  - 115  нових книг із захоплюючими сюжетами, неймовірними історіями, що оживають на сторінках,  з цікавими пригодами в  фантастичних  світах та реальними подіями, в які Ви можете поринути на години. Особливою популярністю користувався перегляд «Корисно знати», на якому були представлені книги, що ніколи не втрачають актуальності, адже вони вчать нас теперішнього, нагадують про минуле та розповідають про майбутнє.
     Бібліотекарі книгозбірні проводили інформаційні огляди, експрес-репортажі, знайомили читачів з новинками видавництв, книгами добре відомих авторів, переможців та лауреатів конкурсу «Коронація слова», з бестселерами The New York Times, новими іменами лауреатів Букерівської премії.  Унікальність заходу в тім, що користувачі бібліотеки не тільки познайомилися з новими книгами, отримали професійні консультації від популяризаторів літератури, але мали змогу поспілкуватися, знайти однодумців чи прихильників улюблених авторів, жанрів.

Юних читачів бібліотеки заросили  в цей день на презентацію книги Л. Борсук-Янківської «Як стати лідером серед друзів за 7 днів» та відвідати інформаційну годину «Новинки з літературної скриньки». 











Немає коментарів:

Дописати коментар