понеділок, 18 квітня 2016 р.

Читайте, насолоджуйтеся і переконуйтеся!



   12 квітня 2016 року в бібліотеці-філіалі №4 відбулася літературна година «Казкові перлини», присвячена 160-й річниці від дня народження Івана Яковича Франка.

    Другокласникам НВК 85 добре відома збірка чудових казок «Коли ще звірі говорили» , яка містить 20 дивовижних і повчальних історій, тон розповіді в яких насмішкуватий і серйозний водночас. Прості, але поетичні казки Івана Яковича дають змогу зануритися в царство фантазії, коли ще звірі « вміли говорити».

       Маленькі читачі ділилися враженням від почутих чи прочитаних казок, розповідали про героїв, яким співчувають і, навіть, які їх риси упізнали в собі чи в рідних, друзях.

     Зігравши в літературне лото «Відгадай казку!», присутнім запропонували продовжити улюблену казку із збірки Івана Франка або, уявивши себе казкарем, змінити кінець твору, щоб уникнути суперечки між головними героями. Діти фантазували, ділилися власними цікавими думками та вигаданими епізодами і, навіть, інсценували казку «Лисиця та Журавель» на новий лад. Читайте, думайте, переконуйтеся!










Немає коментарів:

Дописати коментар