середу, 20 квітня 2016 р.

Аукціон цікавих ідей


     19 квітня 2016 року в бібліотеці-філіалі №4 відбувся  традиційний передвеликодній аукціон цікавих ідей, учасниками якого стали п’ятикласники  Розсошенської гімназії.
      Школярі залюбки слухали про Великодні традиції в Україні,   символіку української писанки, традиції писанкарства, які беруть початок із сивої давнини. Розповідаючи безліч легенд, оповідок, віршів про писанки, символіку кольорів та візерунків,  діти швидко збирали цікаві та корисні ідеї, поради, щоб долучившись до майстер-класу « Крапанка  власноруч», спробувати створити справжнє диво. Розуміючи, що писанка несе в собі високий заряд енергетики, юні гості книгозбірні з щирими посмішками та добрими помислами приступили до роботи. Уважно слухаючи Олену Олександрівну, крок за кроком, школярі створювали власні шедеври. Крапанки вийшли всі абсолютно різні. Діти виявили неабияку фантазію, за основу взявши придбані під час Аукціону ідеї.

А гарний настрій та бажання творити діти  отримали від читання  оповідань  із збірки «На Великдень», яка  нещодавно вийшла у видавництві «Братське».
























Немає коментарів:

Дописати коментар