четвер, 2 жовтня 2014 р.

Нашій бібліотеці – бути!!!



 29 вересня 2014 року бібліотека-філіал №4 провела серед мешканців громади бліц-опитування «Бібліотека: бути чи не бути?»
     Перехожим було запропоновано два запитання: чи користуєтеся послугами нашої бібліотеки та чи потрібна бібліотека?
Зясувалося, що послугами нашої бібліотеки не користуються взагалі 41% , із них 11 осіб – мешканці інших мікрорайонів. 59% - члени громади, які користуються або користувалися послугами нашої бібліотеки. Всі опитувані полтавці дали позитивну відповідь: «бути» нашій бібліотеці.
  Бліц-опитування бібліотекарі провели в рамках громадських обговорень «Бібліотека в житті громади: йдемо у майбутнє разом!» з метою не тільки виявити думку громади, а й щоб ширше розкрити зміст роботи нашої бібліотеки, детальніше познайомити громаду з послугами, які вона надає. Безкоштовний Інтернет, зона WI-FI, яка діє в читальному залі, найновіші книги сучасних авторів, зустрічі з психологом,
відомими в Україні письменниками та поетами, художніми колективами міста, а для дітей – найцікавіші книги сучасних українських видавництв,  зустрічі з дитячими письменниками, конкурси, ігри, розваги, літературні подорожі – все для нашої громади.
      Перехожі отримали візитівки, буклети та консультації бібліотекарів, зокрема, що з діяльністю нашої бібліотеки знайомить блог «Бібліо Смаколики»  , а діяльність  інших бібліотек міста - сайт http://www.cbs.poltava.ua/


Немає коментарів:

Дописати коментар