неділю, 12 жовтня 2014 р.

День нової книги

      48 новинок літератури знайшли своїх прихильників в День нової книги, який відбувся 12 жовтня 2014 року в бібліотеці-філіалі №4.
     Перегляди літератури «Мелодії серця», «Сучасна українська проза»,»Лабіринтами історії», «Романи для дівчат», «Розкажу тобі думку таємну», інформаційні листки, підготовлені бібліотекарями та проведені експрес-репортажі, допомогли присутнім на заході зробити правильний вибір.
     Новинки від лауреатів та дипломантів конкурсу «Коронація слова» Тетяни Белімової, Жанни Куяви, Павліни Пулу, Надії Гуменюк, Олени Печорної, Андрія Кокотюхи, Світлани Талан популяризувати серед читачів бібліотеки непотрібно. Їх твори завжди чекають в бібліотеці.
     Сюрпризом для читачів стали роман Василя Шкляра «Маруся», за кожною подією якого стоїть історичний факт, актуальний «Луганський щоденник » Сергія Жадана та неповторний, як завжди, роман Дари Корній «Щоденник Мавки», у якому українська міфологія переплітається з реальністю сьогодення.
   Підлітків на Дні нової книги чекала значна подія: в бібліотеці з’явилася п’ята книга Наталії Щерби «Часограми» із серії «Часодії».
     Бібліотекарі познайомили присутніх на заході з новими іменами – лауреатами конкурсу «Коронація слова».
     Петро Лущик запрошує читачів поринути в ХІІІ століття – часи правління Данила Галицького, а молода вінницька письменниця Тіна Гальянова – в подорож між двома світами. Карколомні детективи Владислава Івченка  з «ненатужними елементами фентезі» та містичний «Час Ліліт» Сергія Лободи, як стверджують читачі, не залишить байдужими любителів пригод.
    Дорогі друзі! Повна інформація про нові книги, які отримала наша бібліотека, розміщена на  блозі «БібліоСмаколики», а прочитати їх Ви зможете, ставши  читачем нашої бібліотеки. Смачного Вам читання!












Немає коментарів:

Дописати коментар