середу, 1 жовтня 2014 р.

Бібліотека – це місце ідей!

     25 вересня 2014 року в нашій бібліотеці відбувся уїк-енд    «Бібліотека – це місце ідей!».
 Читачі  та гості мали можливість познайомитися з новими книгами, перег-лянувши книжкові виставки  «Калейдос-коп новинок», «Скарбниця казочок для ваших діточок»  та виставки журналів «Журнальний вернісаж».
 Вихованці Полтавської художньої школи в читальному залі  презентували свої малюнки «Краса байдужим не зали-шить», а творчість  читачів бібліотеки була представлена на виставці-вернісажі «Таланти наших читачів». Найоригінальніші роботи отримали призи: робота Лізи Коваленко «Голубой вагон», виконана в техніці «квілінг», прикраси з бісеру Віти Малинської, поробки із сірників Антона Цілика та вишивки Валентини Пластініної.
   Наша бібліотека відкрита для співпраці, тому  кожен бажаючий мав змогу викласти на паркан-газеті власну думу «Я хочу, щоб в нашій бібліотеці...» та взяти участь в обговоренні за круглим столом «Бібліотека нашої громади: якою їй бути?» Пропозицій отримали багато ( розширення фонду дитячої літератури, придбання нових книг, оновлення вивіски, налагодити випуск буклетів, візитівок) над вирішенням яких необхідно працювати і бібліотеці, і громаді.

   Наша бібліотека – це  місце, де можна читати книги чи журнали,


відпочити, прилучитися до мистецтва. Естетичну насолоду отримали присутні, переглянувши  літературно-мистецьку сторінку «Мрії збуваються!», адже талантами багата наша бібліотека. Бурхливими оплесками зустрічали читачі та гості бібліотеки молодих педагогів Ірину Грибініченко та Світлану Кулинич  у виконанні яких звучали  українські пісні. Марія Іванівна, читач з багатолітнім стажем, зачарувала присутніх задушевним виконанням українських народних романсів. Олена Кульчій читала власні вірші та дивувала грою на скрипці, майстерно виконуючи відомі українські мелодії. Добре відомий, а для багатьох   улюблений дует Надія Шумейко та Ольга Коровайкіна дарував присутнім пісні і гарний настрій, зриваючи шквал аплодисментів. Родзинкою мистецької години став виступ Івана Яковича Труша.Унікальний голос, щире виконання українських та російських романсів назавжди запам’
ятається присутнім на заході. Виступам  артистів-аматорів передували розповіді бібліотекарів про їх життя, доводячи, що мрії обов’язково здійснюються.

Немає коментарів:

Дописати коментар