четвер, 23 жовтня 2014 р.

"Добродушні та симпатичні герої книг"

        22 жовтня 2014 року в бібліотеці-філіалі №4 для школярів НВК 85 проведено пізнавальне застілля «Домовичок, Вуйко Йой, Бурундучок, Чакалка та інші».
    Після зустрічі з українською письменницею Лесею Ворониною, яка закохала в себе юних читачів, у третьокласників з’явилося  бажання познайомитися з творами сучасних українських  авторів. Герої книг Марини Павленко, Івана Андрусяка, Галини Малик, Надії Гуменюк, Олеся Ільченка, Оксани Лущевської, які є в бібліотеці, цікаво «розповідали » про себе та про тих, хто їх створив, запрошуючи шко-лярів  у світ незвичайних і веселих пригод.
   На дітей чекав сюрприз – презентація книги Зірки Мензатюк «Казочки-куцохвостики», яка нещодавно вийшла у видавництві «Старий Лев». Новинка бібліотеки - це яскраве видання  з короткими веселими казками, з яких діти почерпнуть багато пізнавальної інформації – про дні тижня, кольори веселки, ноти, фази місяця, чому Новий Рік починається в січні, і про що свідчать кольори українського прапора. Добродушні  та симпатичні
акварелі художниці Світлани Хміль не тільки розкривають зміст казочок, а й пробуджують  у дітей любов до малювання, бажання творити, читати книги.

Немає коментарів:

Дописати коментар