середу, 15 липня 2020 р.

Насолоджуйтеся кожною хвилиною читання!


Багато людей на нашій планеті захоплюються колекціонуванням автографів відомих особистостей. У даного виду колекціонування є навіть назва – автографілія.
Колекціонери автографів можуть позаздрити  читачам бібліотеки – філіалу №4. Не рахували, але їх так багато!
Та головне, що за кожним автографом, побажанням –   спогади від зустрічей, презентації книг, щирі, відверті розмови, зацікавлені  погляди, унікальні світлини.
Автограф для нас і наших читачів  – це  зовсім інше сприйняття книги, бо її тримав автор, ділився власними письменницькими таємницями та, можливо (!!!), тільки нам розповідав дещо з історії написання книги. Чудові години спілкування продовжуються тільки розкриваємо книги…   «з бразильською посмішкою», «щиро і з приємністю», «з пухнастим привітом», «читайте з насолодою», «бажаю знайти свої ключі від ліфта», «любові від життя і життя з Любов’ю», «солодких медів життя. Хай вам буде сонячно за будь-якої погоди», «з вірою у справжню любов», «нехай пре!» ,   «моїй улюбленій бібліотеці!»,  За кожним автографом – книга! В кожній книзі – цілий світ! Перегорніть сторінку і насолоджуйтеся кожною хвилиною читання…



Немає коментарів:

Дописати коментар