понеділок, 20 липня 2020 р.

Упевненими не народжуються - ними стають!


Бібліотека-філіал №4  на запрошення «Жива бібліотека – БФ Бібліотечна країна» стала учасником семінару "Як бібліотеці побудувати співпрацю з бізнесом: інструкція до дії", який  був організований  на платформі zoom 
«Мета зустрічі, - зазначила Люсьєна Шум, - надихнути на нові ідеї, показати приклади проєктів, реалізованих за підтримки бізнесу».
Цікавий досвід  участі відомих  компаній у житті суспільства,     приклади співпраці бібліотек з соціально-відповідальним бізнесом, як встановлювати соціально-партнерські відносини громади з бізнесом,
  презентація можливостей від Pro Bono Club Ukraine, платформи змістовних партнерств бізнесу та громадського сектору, поради щодо побудови співпраці з бізнесом – питання, які висвітлювали тренери на онлайн - семінарі.
           Юлія Федорів, культурна менеджерка, бібліотекарка поділилася  практичним прикладом співпраці WIKI бібліотеки з Pro Bono Club Ukraine; координаторка по роботі з бізнесом Pro Bono Club Ukraine - як неприбутковій організації правильно розпочати співпрацю з бізнесом.
           Є над чим працювати! Наша бібліотека  пропонує книги, які допоможуть розкрити, вивільнити  та реалізувати свій  потенціал.  Експерти в галузі комунікації, дослідники й автори бестселерів діляться життєвим досвідом, успішними історіями, розкривають таємниці віри в себе. Здобуті знання допоможуть вам застосовувати нестандартні підходи у різноманітних ситуаціях, налагодити контакти, відчути в собі приховані можливості.  Запам’ятайте головне: упевненими не народжуються – ними стають!  






Немає коментарів:

Дописати коментар