четвер, 18 червня 2020 р.

#успіхи_бібліотек.Львів - Полтава


17 червня 2020 року працівники бібліотеки-філіалу №4 стали учасниками заходу «#успіхи бібліотек: Львів та Полтава», яку організував благодійний фонд «Бібліотечна країна».
Цікавим досвідом роботи ділилися львівська «WIKI бібліотека» та Полтавська обласна бібліотека для юнацтва ім. Олеся Гончара. Модератор зустрічі Люсьєна Шум запросила до розмови культурну менеджерку та бібліотекарку Юлію Федорів та Олену Колінько, добре відому в Полтаві як дитячу письменницю та  популяризаторку читання.
Пані Юлія  поділилася цінним досвідом роботи WIKI бібліотеки, яка вже рік працює у віддаленому  «спальному» районі Львова (Сихів за 7км від центру міста) «Дозвілля в бібліотеці може бути різноманітним, цікавим, змістовним і пізнавальним, незважаючи на те, де вона знаходиться». Радо поділилася колега карантинним досвідом роботи, як організували роботу бібліотеки, з якими викликами вдалося зіткнутися. В роботі Юлія використовує кредо «Спроба- успіх/ невдача – спроба – успіх!»
Бібліотекарка Олена Колінько   розповіла про власний проєкт «Книжки і кактуси» від виникнення ідеї до її втілення. «Злагоджена робота команди юнацької бібліотеки, успішна співпраця з громадськими організаціями, творчі ідеї, бажання змінюватися» втілилося в чудовому минулорічному святі «Книжки і кактуси», яке об’єднало близько 700 полтавців в один день на відкритому просторі.







Немає коментарів:

Дописати коментар