вівторок, 2 червня 2020 р.

ЗУСТРІЧ із ДАРОЮ КОРНІЙ

#Літературна орбіта
 2 червня 2020 року відбулася онлайн-зустріч із українською письменницею Дарою Корній, яку організувала бібліотека-філіал №4.
         10 років, малий-великий ювілей роману «Гонихмарник», який засвітив нову зірку у сузір’ї талановитих українських письменників та приніс  Мирославі Замойській третю премію «Коронації слова» , ми відсвяткували  на Літературній орбіті разом із шанувальниками її творчості з різних міст Україні. Ми пишаємося!
           Наша листівка-приз за найцікавіше запитання відправляється в Кіровоградську область. Якби існувала премія «За найбільшу кількість запитань» ( а про це треба подумати!), її  по праву отримала б Людмила Артюх. Дякуємо, любі колеги Вікторія Дідик, Ліда Тіхомирова, Люда Різник, Ірина Бочкова, Влада Рябуха, за взаємну любов до української книги!
Вдячність "від землі до неба" всім, хто сьогодні був з нами на зустрічі з неймовірною Дара Корній , від спілкування з якою відчувається стільки світла, позитиву та енергії!!! Про книги, письменників, сюжети, історії , про життя, сьогодення, про місця сили, улюблені квіти і знову про романи, якими зачитуєшся, перечитуєш і, навіть, про чудодійний напій говорили сьогодні під час затишної розмови. Інколи забували, що ми в ефірі, але вже хочеться розвіртуалитися, хочеться «живих» зустрічей!
          Будьмо здорові та читаймо! Запрошуємо на #Літературну_орбіту. Ловіть світлини та коментарі! 
Ольга Петренко Спасибі😊
Давно мріяла познайомитися з Дарою Корній
💁‍♀️ Мрії здійснюються 😉

 From  Наталія Фенько : Надзвичайно харизматична, талановита, сяюча , надихаюча - це все про Вас, пані Мирославо, дякую, що Ви є!
           From  Олена Педик : Дякую за позитив))
           From  Наталія Скорик : Дякую! Дуже цікава зустріч!
           From  Олена Булига : Дякую безмежно!!!!!!!!
           From  Юлія Гуненко : Спасибі за цікаву зустріч!
           From  Людмила Артюх : Дякуємо було дуже цікаво!!!
           From  Ольга : Спасибі за здійснення мрії!
           From  Наталія Фенько : Дякую!!! Надзвичайно!!! Енергетично! Позитивно!!!
           From  Наталія Скорик : У нас взаємна любов.У Вас - до Полтави, у нас - до Львова.
           From  Марина Миколаївна Захарчук : дякую за подарунок))
за позитив ,емоції
           From  Оксана Поліщук : Дякую, пані Мирославо!
           From  Наталья Рысенко : це був Львівський бальзам!!!!
Дара Корній 
Попри львівську зливу, що наполегливо шумить за вікном, маю сонячний світлий настрій. Геть не сірий і не смутний ))) А все тому що люба мені Полтава і улюблені дівчата з Бібліотека-філіал 4 Полтавської МЦБС, з мегакрутої команди Ганна Панюта створили чарівне свято і мені, і всім учасникам конференції. Це я Вам дякую, дорогі мої, від землі до неба. Бо ви не байдужі, ви любите свою роботу, ви закохані в книги. І тому у нас все буде добре ❤️❤️❤️
 


Немає коментарів:

Дописати коментар