середу, 9 жовтня 2019 р.

Козацькі забави в бібліотеці!


        8 жовтня 2019 року  у бібліотеці-філіалі №4 відбулися козацькі забави " За порогами Дніпра" .
       Семикласники ЗОШ №23 залюбки стали учасниками історичного квесту, бо знали, що буде і цікаво, і пізнавально. Під час гри інколи емоції "зашкалювали".
       Віртуальна мандрівка на острів Хортицю, цікаві, здебільшого невідомі факти із життя козаків, розповіді про козацькі часи та героїв відомих романів Марії Козаченко, Олександра Зубченка, Володимира Рутківського, легенди, міфи зацікавили школярів, здивували. Найбільше запитань було щодо характерників.
    "Віриться і не віриться, - ділився враженнями Єгор. - Ніколи не чув про них. Мабуть таки почитаю про пригоди козака Швайка".
      Завдання квесту були різні за складністю. Діти вчилися думати, використовувати здобуту інформацію в книгах, віршувати, грати в команді, не здаватися. Емоції  на обличчях учасників змінювалися в залежності від результатів конкурсів.
Долаючи "пороги", здобуваючи підказки, школярі  до фінішу прийшли  майже одночасно. "1 бал в розриві - це майже спільна перемога",- повідомила "гетьман"-голова журі Олена Василівна.
     Закінчилася гра, стихли емоції, книги Володимира Рутківського, Зірки Мензатюк, Марії Морозенко записані в формуляри семикласників. Читайте, насооджуйтеся і чекаємо відгуків! Готуємося до наступної зустрічі!









Немає коментарів:

Дописати коментар