понеділок, 30 вересня 2019 р.

#день у бібліотеці.

30 вересня  2019 року бібліотека-філіал №4 долучилася до всеукраїнської акції «Бібліотеки повні людей», яку ініціювали Українська бібліотечна асоціація та Український інститут книги до Всеукраїнського дня бібліотек.
     Дорослих читачів запросили на Дегустацію літературних новинок.  На переглядах літератури представлено 49 книг сучасних та зарубіжних авторів, серед яких книги вперше  презентовані на 26 Book Forum у Львові.  На Вас чекають новинки Андрія Кокотюхи, Жанни Куяви,  Надії Гуменюк, Володимира Лиса, Братів Капранових, Івана Гентоша, Марії Козиренко, Ольги Михайлової, Ніни Фіалко, Сергія Пономаренко.
      Цікавими були тематичні огляди та інформхвилинки «Їх романи -бестселери» , під час яких працівники бібліотеки розповідали про зарубіжних авторів та їх нові книги, які відмічені міжнародними преміями.

     Юних читачів запросили на годину цікавих повідомлень «Бібліотека без грифу «таємно», "Цікаво все знати", бібліофреш «Читати - це круто!».  Залюбки діти приєдналися до літературних читань «10 хвилин з новою книгою», що стало в нагоді при виборі книг для читання вдома. Присутні в цей день юні читачі першими отримали інформацію про нову книгу нашої краянки Тетяни Луньової "Червоний панда на ім'я Фейрверк", презентація якої відбудеться незабаром у бібліотеці. Не менш захоплюючими виявилися нові настільні ігри – «Склади карту України», «Зрозумій мене!», «Вірю – не вірю!»












Немає коментарів:

Дописати коментар