четвер, 12 вересня 2019 р.

Наталія Гурницька - чарівна,талановита, харизматична


    12 вересня у бібліотеці-філіалі №4 відбулася творча зустріч із українською письменницею Наталією Гурницькою, романами якої захоплюються читачі.

"ЇЇ дебютний роман "Мелодія кави в тональності кардамону" ввійшов у десятку  найуспішніших книжок сучасної української літератури.
Презентація третього роману "Багряний колір вічності" перетворилася в таку душевну родинну розмову, що просто не хотілося розходитися (та час швидкоплинний).
 Герої її романів - жінки, сильні духом, ніжні, чуттєві, які вміють кохати, берегти свої почуття. А пані Наталія має неабиякий хист розповідати: осяйна посмішка змінюється серйозним поглядом, ще митьі знову посмішка... Кожне слово, думка, погляд для всіх і для кожного зокрема. Магія розмови...
Гостя ділилася спогадами про написання книг, розповідала про героїв та їх прототипи, чому вирішила писати і які  творчі плани на майбутнє.
 Та все ж таки про "Багряний колір вічності".. У романі  - Львів сучасний і довоєнний, і часів Другої світової війни, де мешкають  Ірена, Павлусь, Анджей... Родинні таємниці, мереживо людських доль, роздуми,  юність, мудрість, кохання ...Запрошуємо до читання!







Немає коментарів:

Дописати коментар