середу, 16 травня 2018 р.

Іван Андрусяк і Олег Чаклун! ХТО КОГО ЗАЧАКЛУВАВ?

       15 травня 2018 року у бібліотеці-філіалі №4 неймовірно казково-феєричний ранок!
       У нас в гостях розбишацько-позитивно-талановиті і веселі Іван Андрусяк та Олег Чаклун із цікавезними книжковими новинками! 
       Улюблені дитячі письменники  наших юних читачів привезли "СПРАВЖНІСІНЬКІ" чудернацькі історії, фантастичні оповідки із життя Роботів, Принцес, Чупакабр. 
       Щедрими оплесками, щирими усмішками зустріли діти  талановитих Івана Андрусяка та Олега Чаклуна. З'ясувалося, що у кожного з них свої уподобання, свій світ захоплень, свої книги і герої. Але у них є дві спільні риси -  вони надзвичайно люблять дітей і привезли нам найкращі книги видавництва "Фонтан казок". У кожної книги своя історія.
 Іван Андрусяк розповідав цілу купу капосних віршів, дивував чудовими історіями, артистизмом "довів" усіх до реготання, а потім знову читав неймовірні вірші, смішив дітей історіями, лякав страшилками.
       Олег Чаклун, як справжній чаклун, зачаклував Івана Андрусяка (він ЗНИК!) А сам  запросив дітей у фантастичний світ Мікробота, де живуть Кам'яні дракони, Галактичні пірати. Автор серії дитячих книг про  українського супергероя Мікробота не менш заціквив дітей швейцарськими казками, пригодами принцеси Синтії і навіть Коротунчика. 
Ніхто з присутніх не хотів, щоб такий цікавезно-капосно-розбишацько-пригодницький ранок закінчувався і "засипали" гостей запитаннячками. 
       Дякуємо гостям  за теплі усмішки дітей за неймовірні враження від зустрічі, за нові книги! Нових героїв, нових книг, цікавих зустрічей і ВАМ і НАМ!









Немає коментарів:

Дописати коментар