пʼятницю, 25 травня 2018 р.

У світ дитячої книги з Любов'ю Відутою!


    24 травня 2018 року День дитячої книги в бібліотеці-філіалі №4 розпочався зустріччю юних читачів книгозбірні з відомою дитячої письменницею Любов'ю Відутою, яка приїхала зі Львова до Полтави.

     З першої миті гостя зачарувала малечу своїми теплими дитячим віршами із збірки "Сонечко сміється" з неперевершеними ілюстраціями Вікторії Кравчук. Кожна її презентована книжка - це витвір мистецтва, а кожен віршик - для розвитку кмітливості і логіки.
    От ви знаєте, що таке АКРОВІРШ? Малеча зрозуміла відразу та із задоволенням  разом з гостею поринули у світ загадок, скоромовок, вивчали нові слова, тішилися, гралися, сміялися.
Любов Відута неперевершений оповідач. Малеча уважно слухала, адже такі цікаві подробиці про народження віршів, як створюється книга, як художники ілюструють можна почути тільки від письменниці.Гостя не тільки розповідала, а ще й супроводжувала  розмову віршами, математичними загадками, що заховані у її віршах.
            Юні читачі показали настільки вони розумні та кмітливі, а Любов Відута щедро збирала посмішки для своєї колекції. А ще школярики дізналися, що письменниця пише вірші з раннього дитинства, а зі своєю мамою любила спілкуватися віршованою мовою. Говорить, що ніби-то віршовані рядки живуть завжди поряд з нею, тільки встигай їх збирати і записувати. Повірили? Спробуйте! Книги Любові Відути чекають на Вас у бібліотеці! Приємного читання! 





Немає коментарів:

Дописати коментар