четвер, 19 жовтня 2017 р.

"Миру, радості, любові, натхнення і здійснення мрій" Міла Іванцова

     18 жовтня 2017 року в бібліотеці-філіалі №4 відбулася творча зустріч з відомою українською письменницею Мілою Іванцовою.
     Дві години київська гостя, володар титулу "Золотий письменник України", неодноразова переможниця Міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова" розповідала своїм шанувальникам про перші літературні спроби, про перемоги і зовсім не з першого разу, про книги власні і своїх друзів по перу, про творчі надбання "Редакції Міли Іванцової" в проекті "Сучасна українська література"...
     Її романи  чи збірки оповідань  - історії не прості, хоча здаються на початку зовсім буденними. Може тому, що в них багато життєвої правди? Дружба, кохання і відчай, відданість, зрада і після зради, самотність чи просто одкровення героїв - сумні і радісні, жалісливі і позитивні - це її книги.
На зустрічі говорили не тільки про письменницькі таємниці, але й про сьогодення в країні, зокрема на Сході, не оминули події Майдану й Революції Гідності.
      Щира, відверта Міла Іванцова полонила  душі та серця читачів:  запитання -  відповіді, запитання-відповіді... Тому зустріч вдалася неймовірною, змістовною і цікавою. Наша Полтава вже "давно запала в душу" української письменниці і "не відпускає", а Міла Іванцова своєю позитивною аурою, своїми книгами, розповідями не відпускає нас, шанувальників. "Читайте книги українських авторів і ми ще поговоримо! Нехай Бог буде щедрим до нас", - насамкінець 
бажала та щасливо усміхалася пані Міла під час автограф - сесії, бо  Ви, наші читачі, їй дуже сподобалися.









Немає коментарів:

Дописати коментар