неділю, 1 жовтня 2017 р.

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, БІБЛІОТЕКО!

 28 вересня 2017 року нашій бібліотеці  святкували день народження. Нам було 65! Темою зустрічі стали важливі та найкращі моменти нашого бібліотечного життя, привітання, бесіди-роздуми, щирі слова, гумор, пісні, вірші  - літературно-музичне свято "Книга єднає покоління". Звичайно ж свято було б неповним, якби не згадали тих людей, чиї палкі гарячі серця і душі, надзвичайна закоханість у свою справу ще відлунюють у стінах нашої книгозбірні. Почесною гостею була Людмила Миколаївна Степанян, яка довгий час  була завідувачкою бібліотеки, наставницею, другом, порадником. На свято завітали наші друзі-колеги, директор Полтавської ЦБС Таміла  Андріївна Дузенко з подарунками, вітаннями. Наше свято - це багато щирих вірних друзів, однодумців, теплі слова поздоровлень, сповнених любові і добра.  Нас вітали юні-юні читачі, талановиті вихованці дитячого садочку "Золота рибка" разом з феями-вихователями, школярі НВК 85, ЗОШ №23, 27 та Розсошенської гімназії.
Дні, місяці, роки, змінюючи один одного переплелися у вервечку незабутніх вражень, яскравих емоцій, барвистих спогадів, про які згадували ми разом із читачами . Нас всіх, кого зібрала в цей день любов до книги, вітали дзвінкою піснею чарівна Наталія Ситник з донечкою Віолеттою, талановиті Іван Якович Труш, Марія Іванівна Спеціальна, Надія Коровайкіна, Ольга Шумей, Лідія Тригуб, Микола Ляшенко, Світлана Прокопенко, Лариса Філіпська.
А ми бажаємо ВАМ тепла, затишку і достатку у Ваші родини. Нехай іскряться радістю Ваші дні! Щирих Вам друзів, злагоди і розуміння! Цікавих книг і задушевних зустрічей! І якщо Вам одного разу подзвонять і скажуть: "Вас вітає бібліотека на Європейській 141. Для Вас є цікава інформація ...", то відкладіть усі справи, візьміть свій гарний настрій і мерщій до бібліотеки. Атмосферу неформального спілкування, неймовірно теплі зустрічі, казковий настрій, нові цікаві книги ми ВАМ гарантуємо! З нами можливо ВСЕ!

















Немає коментарів:

Дописати коментар