суботу, 30 вересня 2017 р.

Бібліокешинг "Під бібліотечним дахом"

      28 вересня 2017 року в читальному залі бібліотеки-філіалу №4 зібралися учасники бібліокешингу «Під бібліотечним дахом».
      Під час гри-пошуку не міфічних скарбів, а книжкових, семикласники Розсошенської гімназії продемонстрували вміння грати в командах, неабияку  фантазію та  логічне мислення. Шляхи пошуку інформації були запропоновані різні. Приємно школярі нас здивували, що ігноруючи Інтернет, завдання виконували, використовуючи книги. «Штаб» гри не тільки уважно слідкував за роботою команд «Ох!» і «Ах!», але й надавав консультації . Виконавши перше завдання,  з підказками чи без, команди зверталися до «штабу» за наступним. Більше балів  команді можна було принести, виконавши додаткові завдання. Що цікаво, ніхто з «Охів» і «Ахів» не відмовлявся. «Так це ж цікаво як!» Приємно було спостерігати за грою обох команд, яких пошук інформації все-таки здорово захопив.
     Доки  у «штабі» гри перевіряли завдання, підраховували бали, школярі разом з ведучою здійснили віртуальну екскурсію вулицями старої Полтави, розгадували завдання на уважність.
     А Ви знаєте, що пам’ятник  «галушці»має вигляд дерев’яної стільниці, вкритої чим  ?  - українським рушником! А скільки галушок знаходиться у полумиску?

    Обидві команди справилися із завданням  одночасно і перед ними відкрилися скарби-призи. Потім  було ще фото на згадку про участь у бібліокешингу, ідею якого (дякуємо!) подала Лариса Вікторівна, головний методист ЦБС. Насамкінець, флешмоб  на ганку бібліотеки ««Читати – це круто! Читати –це стильно!Читати – це класно і дуже престижно!»  До речі, формат читання немає значення. До нових зустрічей!







Немає коментарів:

Дописати коментар