середу, 13 вересня 2017 р.

Як стати ЛІДЕРОМ за 7 днів

   12 вересня  2017 року в бібліотеці-філіалі №4 відбулася презентація книги Лесі  Борсук-Янківської "Як стати лідером за 7 днів".  Що потрібно для того, щоб стати лідером? Як треба поводитися і які якості мати, щоб стати "душею компанії"? А ще маленькі таємниці великих ораторів, казка в ролях без повчань,  як підготувати супервечірку для друзів...
      Про все це говорили, сперечалися, доводили. вчилися  під час тренінгу юні читачі бібліотеки, які хочуть стати лідерами. Автор книги "Як стати лідером за 7 днів" ділиться маленькими таємницями, які допоможуть завоювати авторитет серед товаришів і знайомих. Дружні поради, тести, ігри та конкурси допоможуть школярам розширити коло друзів і завжди бути  в центрі уваги. " Та починати треба, перш за все, із себе, - радить Леся Петрівна. - Адже часто проблема полягає у нас самих. Ми не надаємо значення власному голосу, вимові, інтонації, а найголовніше - своїй поведінці та ставленню до інших". Юний друже!

     Прочитай поради в книзі "Як стати лідером...", налаштуйся на успіх - і в тебе обов'язково все вийде!До речі, книга Л. П. Борсук-Янківської "Як стати лідером за 7 днів" буде корисна не тільки дітям, а й дорослим. Перегорніть сторінку і Ви зрозумієте, як стати незамінним для своїх друзів, як допомогти дитині стати лідером і навчитися цінувати дружбу. 






Немає коментарів:

Дописати коментар