неділю, 23 жовтня 2016 р.

Зробимо нашу Полтаву красивою та затишною!

 17 жовтня 2016 року  стартувало в Полтаві  загальноміське голосування за програмою «Бюджет участі», яка є новою  ідеєю для нашого міста, але такою необхідною  (один із пунктів голосування  відкрито  в нашій бібліотеці). Натхненницею і відповідальною за «Бюджет участі» у Полтаві є секретар міської ради Оксана Деркач.  «Основна ідея полягає в тому, щоб люди своєю активністю довели, що в Полтаві необхідно побудувати той чи інший обєкт, а влада повинна виконати обіцяне. Хочемо, щоб полтавці активніше долучилися до розбудови міста і були впевненими, що їхня думка важлива і що влада їх чує».
У Польщі  така ж програма  добре працює  у Варшаві, Любліні, Сопоті.
Якщо Ви мешканець Полтави, Вам виповнилося 16 років, прийдіть і проголосуйте!
Запрошуємо вибрати із 53 проектів Бюджету участі найкращі для Вас – 1 великий  і 1 малий. Серед них - облаштування пішохідних і вело доріжок, встановлення дитячих майданчиків, впорядкування пляжів, створення скейт парку,  арт майданчику, майданчику для занять воркаутом та інше.

 Проекти-переможці будуть втілені в життя в 2017 році за рахунок коштів міського бюджету.  А Ви зможете подати власну ідею-проект, і  знову ж проголосувати та втілити уже  свою ідею, зацікавивши нею  полтавців.  Додаткову інформацію Ви можете отримати на Офіційному сайті Полтавської міської ради та виконавчого комітету

Немає коментарів:

Дописати коментар