понеділок, 3 жовтня 2016 р.

Бібліотека -це рай!

3 жовтня 2016 року  в бібліотеці-філіалі №4 відбулася літературна година "Читайко-пізнавайко. Вихованці старшої групи "Колобок" ДНЗ №47 "Золота рибка" разом з вихователями та батьками вирішили зробити сюрприз працівникам бібліотеки -  привітати з професійним святом.
 Артистично виконані вірші-побажання, щира пісня , листівка-аплікація з квітів, виготовлена дітьми власноруч - чудовий дарунок! А ще - теплі посмішки та хитро-задоволені погляди синьо-сіро-карих оченят: "А що не чекали?"Дійсно, такого сюрпризу не чекали. Юних "читайків-пізнайків" (діти дійсно вже добре читають) запросили у казкову віртуальну мандрівку, разом загадували-відгадували загадки,
 обговорювали такі серйозні питання, як "Що таке бібліотека" і "Чому я люблю читати?". "Бібліотека - це "дім, де живуть книги" , "там багато книг", "там читають", "бібліотека - це рай"( здивував  всіх Рома 6 років), "люблю читати, бо цікаво","читаю мамі, вона любить слухати", "хочу багато знати"... Насамкінець дітям розповіли про літературні новинки, які зацікавили і малят, і дорослих.
А ще юні гості отримали подарунок  від працівників книгозбірні. Це гарно ілюстрована книга Марії Чумарної "Читайко-відгадайко". Читайте й пізнавайте світ!
Дякуємо Вам, любі діти, вихователі і батьки, за гарний настрій і щирі слова-побажання! До нових зустрічей!




Немає коментарів:

Дописати коментар