середу, 31 серпня 2016 р.

Ганна Ткаченко "Голгофа козацьких нащадків. Терновий вінок"

Чернігівщина напередодні революції. Чи міг подумати нащадок славних козаків, працьовитий господар Савелій Руденко, що одного дня втратить все? Чи могла юна Маня, дочка Савелія, знати, що червоноармієць Микола, якого вона покохала усім серцем, зрадить її? Однак коли батька заарештували, вона забула про дівочу гордість і подалася до Миколи — просити врятувати батька. Юнак зробив вигляд, що не впізнав Маню...

Велика війна змусила дівчину забути про минулі печалі. Розшукуючи в таборі полонених односельця, Маня зустрічає там Миколу. Він благає пробачити його, клянеться, що завжди кохав лише її.

Ткаченко Ганна Панасівна — талановитий прозаїк, який вміє точно й глибоко описати переживання своїх героїв, пропускаючи крізь душу кожне слово.
Народилася  7 грудня  1949 року в селі Синявка Менського району Чернігівської області. Закінчила Київський технологічний інститут харчової промисловості.
Довгі роки роботи у соціальній сфері стали для неї неоціненним джерелом людинознавчого досвіду. Роман «Голгофа козацьких нащадків» став першим твором авторки, і постав він з пекучої потреби розповісти своїм дітям, онукам та їхнім ровесникам гірку правду про свій край, свою батьківщину, її людей та пригоди, які траплялися з ними.

Немає коментарів:

Дописати коментар