суботу, 14 травня 2016 р.

Мандруємо Європою разом!

11 травня в бібліотеці-філіалі №4 відбулася літературна мандрівка-гра «Мандруємо Європою разом з казковими героями».
Юні читачі бібліотеки «відвідали» Норвегію, Данію, Францію, Італію, Німеччину, милувалися найкрасивішими природними пам’ятками, дізналися найцікавіші факти із життя мешканців цих країн. А головне, разом із казковими героями «побували» у гостях у Г.-Х. Андерсена, Ш.Перро, Дж.Родарі, К. Лоренціні, Сінкен Гопп, «відвідали» Парк Піноккіо, Леголенд, Ігроленд.
Мандруючи європейськими державами, розгадуючи диво-ребуси, головоломки, шаради, відчайдушно змагалися за перемогу у грі команди «Феї» та  «Ельфи».
Розплутуючи  літературні лабіринти, діти ще раз довели: «Хто багато читає, той багато знає».  «І, навіть не в тому цікаво, що ми перемогли, цікаво було мандрувати і грати. Щось нове дізнатися», - ділилася думками  «фея» Діана.
Підготовлений бібліотекарями  перегляд літератури «Мандруємо Європою з казковими героями» запрошує у цікавий світ європейської казки, а всіх, хто хоче «побувати» у Фінляндії, Ірландії, Англії, Швеції, Естонії,Польщі  разом із літературними героями, зіграти в чудові інтелектуальні ігри, ми запрошуємо 18 травня 2016 на літературну гру «Мандруємо Європою».







Немає коментарів:

Дописати коментар