суботу, 9 грудня 2017 р.

ХТО КОГО? або ігри з Книжкозавром


7 грудня 2017 року у бібліотеці-філіалі №4 юні читачі книгозбірні продовжували "приборкувати Книжкозавра", котрий "підкидає" все нові і нові, зате не менш цікаві, завдання. 
Хочеш більше дізнатися про його предків-заврів, будь ласка! Розгадай ребус чи розв'яжи зашифрований приклад і ти дізнаєшся, яка була маса тиранозавра, чи не найбільшого динозавра планети. А якої довжини був хвіст у диплодока? А скільки важив найменший динозавр? А  один суперзавр дорівнював 10 слонам! Цікаво і оригінально. А ще діти читали тексти, де необхідно у виділених словах поміняти букви місцями, щоб дізнатися про що розповідає автор. Тут без логіки та уважності не обійтися.
 Звичайно ж,  під час сміхочитання без сміху не обійшлося. А ще школярі дізналися 10 цікавих фактів про дитячих письменників: яким у дитинстві був Сашко Дерманський, як став видавцем Іван Андрусяк, кому присвячує віршики Катя Міхаліцина і чому Оксана Лущевська живе в Америці. Хочете "приборкувати Книжкозавра" з нами, приходьте до бібліотеки на Європейській 141. Запрошуємо!








Немає коментарів:

Дописати коментар