середу, 6 грудня 2017 р.

ВЕСЕЛІ ПОСИДЕНЬКИ З КНИЖКОЗАВРОМ

5 грудня 2017 року  в бібліотеці-філіалі №4 відбулися веселі посиденьки з Книжкозавром, який полюбився юним читачам книгозбірні завдяки цікавим іграм, головоломкам, ребусам, можливості змістовно провести час або ж просто повеселитися. Дякуємо Фундації Дарини Жолдак.
     На бешкетливих посиденьках дітей зацікавило: хто предки Книжкозавра? Тому наша зустріч розпочалася розповіддю про тиранозаврів, суперзаврів, алозаврів, диплодоків... динозаврів величезних і могутніх. Можливо, нащадком одного із них і є Книжкозавр? Яка вага була найбільшого, довжина найдовшого, діаметр яйця, ступні, кігтя, діти дізналися розв'язавши приклади від кмітливого Книжкозавра. А Ви знаєте скільки буде, якщо до стоніжки додати стрижа? А ми тепер знаємо! Цікаво і весело!
     Унікалну можливість мали школярі повеселитися під час СМІХОЧИТАННЯ. Уявивши зустрічі із Роботами чи Інопланетянами, Бабою Ягою, ніжною Кицею, писклявою Мишкою, юні "артисти" читали вірші Сашка Дерманського, Оксани  Лущевської, Оксани Коротюк, Олесі Мамчич. А потім ще розмовляли, балакали, балагурили і малювали. Чому б і Вам, друзі, не зустрітися з Книжкозавром у бібліотеці на Європейській 141? ЗАПРОШУЄМО!
















Немає коментарів:

Дописати коментар