пʼятницю, 4 березня 2016 р.

Жіноча доля - це любов!

2 березня 2016 року в бібліотеці-філіалі №4 відбувся літературно-мистецький вечір «Жіноча доля – це любов!»
    Вже складеною традицією вечір розпочали ведучі, які читали вірші про кохання, про неповторність та чарівність жінки, матері, ділилися інформацією про історію написання українських романсів та пісень, які виконав Іван Якович Труш. «Унікальна особистість»,  «талановитий голос», «справжня зірка» подарував читачам книгозбірні їх улюблені  музичні твори під акомпанемент Лариси Михайлівни Філіпської.
    Після значного позитивного заряду, отриманого від пісень у виконанні Івана Яковича, шанувальники романсів мали змогу насолодитися співом Тамари Чінгізівни Ляшенко, чарівним голосом читачки Марії Іванівни,закоханої з дитинства  у пісню, познайомитися з творами полтавського композитора, барда Олексія Олексійовича Онуфрієнка. Поетичну частину разом з ведучими продовжила Валентина Миколаївна Поліщук.

  Під час літературно-мистецького вечора гості мали змогу познайомитися з творчістю відомих українських письменників та поетів, щоб потім поринути в чарівний світ книг, представлених на перегляді літератури 
«Сила жінки в її КРАСІ»











Немає коментарів:

Дописати коментар