середу, 23 березня 2016 р.

Інтелектуальне кафе, або пригоди "кициків" і "мициків".

23 березня 2016 року  працівники бібліотеки-філіалу №4 запросили юних читачів в інтелектуальне кафе, щоб поринути в дивовижний світ пригод Мицика та Кицика за книгою Юхима Чеповецького «Веселі пригоди Мицика та Кицика».
Ростислав Горпинченко, учень другого класу НВК №85, очолив вельмишановне журі, адже йому вже відомі веселі пригоди мишеняти.
Гортаючи сторінку за сторінкою, відвідувачі кафе знайомилися з героями книги, автор якої в свій час «закінчив дитячий садок з відзнакою», зберігши прекрасне почуття гумору з дитинства.
Розгадуючи «мозковорушилочки», гравці команд «Мицики» та «Кицики» вчилися логічно мислити, терпляче шукати відповіді на поставлені запитання. Конкурс «Кошенята й віршенята» допоміг проявити школярам неабиякі творчі здібності, але які «класні» вірші «виходили з-під пера»  кициків і мициків. В перервах між конкурсами – веселі хвилинки, новини від Мицика, адже подорож за книгою Юхима Чеповецького продовжувалася.

«Смаколики від Мицика», «Допоможи Кицику», «Намалюй Мицика» і, наостанок, бліц-турнір «Поворуши мізками» гру зробили ще цікавішою й захоплюючою, а відпочинок в інтелектуальному кафе змістовним та особливим.
Досить серйозно працювало журі,  з нетерпінням чекали «кицики» й «мицики» підсумків гри.
Та головне, відчувши позитивний настрій героїв книги Юхима Чеповецького,  у відвідувачів кафе виникло бажання прочитати інші  твори письменника. Не вірите? Запрошуємо до читання «Дивовижної подорожі Мякуша, Нетака та Непосидька» та їх «Неймовірних пригод ». Читайте захоплюючу історію про те, як троє іграшкових хлопчиків разом із справжнім хлопчиком Петрусем вирушили на пошуки  пригод.













Немає коментарів:

Дописати коментар