неділю, 7 серпня 2022 р.

Цікава, смачна, корисна, запашна, весела книжка! І хрумтить!

        Літературно-мистецькі посиденьки, які відбуваються у бібліотеці-філіалі №4, об’єднують

  цікаві ідеї – спільні читання, обговорення подій, книг і творчість. І від усіх занять отримують задоволення і діти, і батьки.

Слухаючи казку чи оповідання, діти тренують пам’ять, увагу та уяву. Створюючи ілюстрації до казок чи поробки,  розвивають фантазію, творчість,  ще й дрібну моторику. А обговорюючи книги хлопчики та дівчатка навчаються висловлювати власну думку, уважно слухати  та поважати міркування інших.

І, що дуже важливо, цікава книга. «Казки-вітамінчики», які написала Наталія Чуб, добре відомі школярам. Для малечі та їх батьків – чудове відкриття! Відома дитяча письменниця та психологиня вважає, що її книги допомагають прищепити дитині гарний смак, любов до читання і творчості. 

Спробували ми на посиденьках розібратися, що ж такого цінного в книгах пані Наталії. Чому вчать «Казки-вітамінчики»?

Загадки-розгадки, для старших – головоломки, шаради – і вже за 15 хвилин, ми вияснили всіх героїв збірки казок. Груші, помідори, полуниці, огірочки, сливи, цибуля, кукурудза – це не просто овочі та фрукти. Це справжні скарби, бо вони наповнені вітамінами та корисними мікроелементами. 


А найцінніший скарб – це чарівна книжка «Казки-вітамінчики»! До речі, і для батьків, і для дітей. Мамам і татам книга дасть невеликий перепочинок і задоволення! По-перше – читаємо веселі історії та казки! По-друге, разом з дітьми можемо провести цікаво дозвілля! На літературно-мистецьких посиденьках все нам під силу. 

Зробили полунички, дізналися скільки цікавого про овочі та фрукти. А ще отримали домашнє завдання, яке діти виконують із задоволенням. Вітаміни – дітям, а нам -
 малюнки. Навіть не малюнки, а картини!

Ще одну таємницю дізналися на посиденьках діти й дорослі. У бібліотеці є ще дві книги  Наталії Чуб: «Казки - пластилінчики» та «100 батьківських «Чому?»

 

Немає коментарів:

Дописати коментар