неділю, 15 березня 2020 р.

Книга за тиждень –це можливо!

Американський президент Теодор Рузвельт устигав «ковтнути» книжку перед сніданком. Інвестор Ворен Баффет прочитує по 500 сторінок щодня. Засновник Microsoft Білл Ґейтс щотижня перегортає останню сторінку цікавого йому видання. У чому таємниця їхнього супервстигання? Автор цієї книжки переконує, що таких результатів можна досягнути, опанувавши техніку скорочитання.
 Пітер Камп - «Прорив у швидкості читання. Книжка за день — це реальність» 
Книжка для найширшого кола читачів, усіх, хто прагне саморозвитку та хоче встигати читати більше книжок.
Завдяки простій та ефективній методиці ви зрозумієте, як швидко сприймати й запам’ятовувати текст, які трюки застосовувати та як налаштувати внутрішній спідометр. Ви зможете самостійно засвоїти техніку скорочитання і вже через тиждень помітите перші результати.
ВІДГУКИТехніка скорочитання справді має величезне значення для освіти. І, мабуть, найдешевший та найефективніший спосіб оволодіти нею — прочитати цю книжку.
ВІЛЬЯМ ПРОКСМАЙР, ЕКС-СЕНАТОР СШАЦИТАТИ ПРО ТЕ, ЯК ЧИТАТИ ШВИДШЕ Єдиний спосіб читати швидше, аніж 240 слів на хвилину, — дивитися на більш як одне слово. Якщо ваше око сприйматиме два слова одночасно, ви зможете читати 480 слів на хвилину.
ПРО АВТОРА Пітер Камп — експерт зі скорочитання, який понад 20 років досліджував цю тему. Створив власну компанію Peter Kump Reading Consultants і давав поради представникам Білого дому, працівникам багатьох корпорацій і приватним особам.

Немає коментарів:

Дописати коментар