середу, 26 лютого 2020 р.

Відверта розмова із Славою Світовою!

    Читання для задоволення.  Що Ви робите, коли раптом стає до оскомини тісно в класі, школі, компанії? .. чи якщо  ну абсолютно не хочеться нічого робити? Як зрозуміти і почути голос свого серця і, взагалі,  чи можна змінитися або відкрити в собі талант, якого то ніби і  немає?
     Дев'ятикласники Розсошенської гімназії та читачі бібліотеки шукали відповіді на запитання у щирій та відвертій розмові  із молодою письменницею Славою Світовою.
Активна, цілеспрямована й енергійна гостя, у котрої, окрім диплома магістра іноземної філології та досвіду роботи у міжнародній компанії, є "пара невидимих крил за плечима, кільканадцять мрій у серці" й велике непереборне бажання дарувати цьому світові любов і позитив.
     Слава Світова сама колись почала життя з "чистого аркуша", відмовилася від успішної кар'єри викладача та переїхала в інше місто, щоб знайти себе, змінитися і займатися тим, до чого справді лежить душа. В неї все вийшло. Вийде і у вас. Тільки частіше ставте собі запитання, не бійтеся експерементувати, шукати себе, навчіться долати страхи, говорити "ні" собі й оточуючим, бути сміливими в прийнятті рішень - словом вірте в себе. "Ніхто не обіцяє, що буде легко. Ніхто не обіцяє, що вдасться з першого разу, - щиро говорила Слава із присутніми. - Кожного разу, коли ми ризикуємо, але робимо щось, то виходимо зі своєї зони комфорту. А це, як-не-як, підвищує самооцінку. Щоразу, коли ми долаємо страх, автоматично ставимо собі галочку в графі "Привід для гордості. Ви досягаєте успіху кожного разу, коли перемагаєте страх"
  Слава ділилася думками, читала оповідання й мініатюри, залучила читачів до гри, а ми всі вчилися розуміти, як реалізувати себе і побудувати життя, сповнене сенсу та щастя. Само воно не побудується, ні щастя, ні сенсом без нас не наповниться. Думайте! Змінюйтеся! Читайте та надихайтеся! Мотиваційна література із серії "100 способів змінити життя" чекає на Вас у бібліотеці! Спробуйте! У Вас все вийде!














Немає коментарів:

Дописати коментар