пʼятницю, 31 січня 2020 р.

Віч-на-віч з Іриною Лобусовою


30 січня 2020 року у бібліотеку-філіал №4 завітала  українська  письменниця, у минулому журналіст, редактор, автор бестселерів про життя Одеси на початку ХХ століття, лідер продажів українських видавництв Ірина Лобусова.
Улюблені жанри – детектив та історичний детектив. Перша її книга «Короли Молдаванки», яка вийшла у видавництві «Фоліо» у 2017 році, відразу ж мала колосальний успіх. За два роки в цьому ж видавництві вийшло більше 10 романів, які написані в стилі одеського ретро-детектива.
Це захопливі детективи з елементами трилера, де читач відкриє для себе неповторну Одесу, якою вона була сотню років тому, з її колоритними жителями та присутнім тільки одеситам гумором. 
Ірина Лобусова розповіла читачам історії написання ретро-романів, відверто ділилася враженнями від співпраці з істориками, корінними одеситами, щиро відповідала на запитання читачів, презентувала роман-новинку "Чужая кожа". Кожен бажаючий із  присутніх на творчій зустрічі із відомою письменницею став не тільки учасником автограаф-сесії, а й сесії "питання-відповідь" та неформального спілкування "віч-на-віч із Іриною Лобусовою"

А  ще у бібліотеці чекають на всіх шанувальників українського детектива 10 ретро-романів відомої одеситки та роман-новинка "Чужая кожа".










Немає коментарів:

Дописати коментар