понеділок, 13 січня 2020 р.

Як зустрінеш Новий рік - таким він і буде!

13 січня  до бібліотеки-філіалу №4 завітав етнографічний десант з Вертепом: такий собі мандрівний міні-театр чудових юнаків та дівчат – старшокласників ЗОШ №27. 
Впевненою ходою, змужнілі юнаки і чарівні дівчата, яких ми пам'ятаємо нерішучими п'ятикласниками, подарували нам дві великі любові: любов до наших, українських традицій та до нашої книгозбірні. Всі ці роки ми дарували дітям настрій, організовували ігри, ток-шоу, літературні зустрічі, відверті розмови, затишні посиденьки... Сьогодні насправді ВОНИ нас добряче здивували!
«Як зустрінеш Новий рік – таким він і буде», - запевнили нас наші друзі. Впевнені, що наш новий рік буде щасливим, творчим, креативним, завзятим,  із цікавими зустрічами, новими книгами, чудовими читачами. 
Щирими посмішками вітали нас хлопці та дівчата, які для нас залишалися тими ж милими п’ятикласниками, які колись  вперше завітали до бібліотеки. Здивували на всі 100%!
Артисти сипали привітаннями-побажаннями, щедрували, маланкували, «водили козу», засівали… Все було по-справжньому: артистично, майстерно, по-сучасному з тонким присмаком гумору! 
Нехай щастить Вам у Новому році! Миру, родинного затишку, здійснення мрій Вам!








Немає коментарів:

Дописати коментар