пʼятницю, 8 листопада 2019 р.

"Говори, серце, не мовчи"

  "Що ж,  розмови лікують ", -  вкотре погоджуюся із Жанною Куявою після розмови із гостею   7 листопада 2019 року.
      На  творчій зустрічі із читачами бібліотеки-філіалу №4 чарівна  молода письменниця з Києва презентувала новий роман "Говори, серце, не мовчи", який вийшов у видавництві "Клуб сімейного дозвілля" до 26 львівського книжкового  форуму.
      Захопливі історії про кохання і зраду, любов і ненависть, віру та сподівання, надію та випробування, людські злети та падінь заплела авторка в таку тугу косу спогадів, роздумів, життєвих доль, що інколи роман сприймається як драма.        Насправді, талановита письменниця  вдало поєднує непрості, непередбачувані, сповнені таємниць роздуми-спогади героїв в один сюжет книги, але з якими карколомними поворотами?
      Щира, відверта, з властивим їй  почуттям гумору Жанна Куява завоювала серця і душі читачів. А ще який вона прекрасний психолог! Окрім порад та мудрих роздумів (до речі, книга цим багата) гостя ніби інтуїтивно відчувала, що хоче почути читач. Розповідала багато й цікаво про улюблені книги, з любов'ю про Волинь, про рідних, із сумом про студентське життя, але ж і  щиро сміялася, посилаючи імпульси позитиву й енергії. 
     Безмежно вдячні пані Жанні за романи, за розмову, за щирість та безпосередність, за любов до людей! До нової зустрічі!






Немає коментарів:

Дописати коментар