суботу, 1 червня 2019 р.

Дух Щастя нехай живе у кожному домі!

      Дару Корній, українську письменницю і журналістку, читачам бібліотеки-філіалу №4 представляти не потрібно. Шанувальників її творчості чи не найбільше як серед молоді, так і шановного жіноцтва.
      "Її творчість така ж, як і вона сама - чесна і справжня, де є можливість переплітатися світу звичайному, буденному та дивам Всесвіту, які ми можемо не попомічати у житті. ЇЇ книжки - то справжня душа України з неповторним колоритом, традиціями, обрядами, легендами і, звичайно ж любов'ю, яка окутує тебе з перших сторінок", - написала Милованова Марина у Фейсбуці.
      Зустріч у книгозбірні вдалася надзвичайною: привітні усміхнені читачі,теплий погляд львівської гостя, сповнений радістю до кожного та розповіді, які всі готові були слухати без кінця.
А для Дари Корній, ніби і не було трьох зустрічей попередніх: вона щиро і відверто відповідала на запитання, презентувала книгу "Місяцівна", долі героїв якої переплелися з попереднім романом "Сузір'я Дів". Розкриваючи таємниці написання книг, читачі все більше занурювалися у дивовижний світ Дари Корній.
Не обійшлося без Духів. "Чарівні істоти  українського міфу. Духи природи" -  це величезний і дуже цікавий світ наших  предків , химерний світ чарівних істот. Ми не просто перегортали сторінки книги. Поблукавши стежками правічного лісу, читачі дізналися про мавок, польовиків, повітрульок, чугайстрів...
Дослідження про духів природи,опрацюване Дарою Корній,  вже є в бібліотеці. Зараз готується у видавництві "Vivat"  другий том - "Чарівні істоти українського міфу. Домашні духи".
Нові романи "Сузір'я Дів" та "Місяцівна" чекають Вас у нашій книгозбірні. Гарних вражень!







Немає коментарів:

Дописати коментар