вівторок, 16 квітня 2019 р.

ДЕНЬ ВЕЛИКОДНІХ ІДЕЙ


16 квітня 2019 року в бібліотеці-філіалі №4 відбувся День ВЕЛИКОДНІХ ідей!

Діти і дорослі мали нагоду в цей день відвідати майстер-класи по виготовленню писанок, поділитися власними традиціями святкування, секретами та рецептами приготування великодніх страв. 
Великодня пора — це час, коли трапляються маленькі та великі дива. 
Доступно, просто і щиро розказувала бібліотекар Світлана Анатоліївна у що вірять християни всього світу і чому шанують Великдень як найбільше свято.
  Мудрі та щирі п'ятикласники ЗОШ №23 ділилися думками, спогадами про святкування Великодня у своїх родинах, разом розкривали саму сутність свята, його духовне значення. Світлана Анатоліївна ознайомила дітей із народними традиціями святкування, які допоможуть дітям глибше і повніше зрозуміти сенс Христового Воскресіння; переповіла легенди про писанки,  розкрила секрети їх символіки та запросила на майстер-клас  по виготовленню писанки-мотанки.

 Дітям бібліотекарі презентували  книги "Весняна книжка" та “На Великдень” —  збірники світлих і теплих історій від сучасних українських письменників про найрадісніше свято всіх християн. 
Для дорослих в бібліотеці організована виставка "Світле свято Великодня", мета якої донести, що найкращий спосіб відзначення цих свят — добрі вчинки, світлі думки, єднання з родиною.
















Немає коментарів:

Дописати коментар